SERISS delavnica na temo longitudinalne analize panelnih podatkov, 18.-19. 2. 2019

Datum: Nov. 2, 2018
Kraj: Ljubljana
Organizator: Synergies for Europe’s Research Infrastructures in the Social Sciences

Vabimo vas na četrto delavnico v okviru projekta SERISS na temo longitudinalne analize panelnih podatkov, ki se bo odvijala med 18. in 19. februarjem 2019 v Ljubljani.

Predavatelji bodo udeležence seznanili s temami, podatki in orodji za analizo, ki so na voljo za mednarodno primerjalno raziskovanje na osnovi panelnih podatkov. Praktične primere bodo predstavili na največjih panelnih podatkih: angleški Household Longitudinal Study (UKHLS), nemški Socio-economic Panel Study (SOEP) in na mednarodni harmonizirani podatkovni datoteki panelnih študij iz celega sveta (CNEF).

Delavnica je namenjena predvsem začetnikom na področju uporabe panelnih podatkov.

Predavali bosta Dr. Gundi Knies in Dr. Magda Borkowska iz Inštituta za ekonomsko in družboslovno raziskovanje (ISER) Univerze v Essex-u.

Delavnica je brezplačna. Rok za prijavo je do 2. novembra 2018.

Več informacij na povezavi.

UNI-FDVCESSDA coretrust_logo RDA_Node
ADP je del Inštituta za družbene vede na Fakulteti za družbene vede. Sredstva za delovanje ADP je zagotovil ARRS v okviru infrastrukturnega programa "Mreža raziskovalnih infrastrukturnih centrov Univerze v Ljubljani." ADP je član združenja evropskih arhivov družboslovnih podatkov CESSDA. © ADP (ISSN 2385-9415) | 1997 - 2017 | arhiv.podatkov@fdv.uni-lj.si