RULES OF PROTECTION AND USE OF PERSONAL DATA

Publication Year: 24. 05. 2017    Date of last inspection: 24. 05. 2017

Upravljalec podatkov Arhiv družboslovnih podatkov (ADP)

Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani

tel. 01 5805 292
Kontaktne informacije Janez Štebe

tel. 01 5805 292

janez.stebe@fdv.uni-lj.si

 

Namen obdelave osebnih podatkov

Pošiljanje e-Novic ADP naročnikom.

Skupine shranjenih osebnih podatkov glede na namen

Seznam naslovnikov za e-Novice ADP: e-poštni naslov.

Pravice naročnikov eNovic

E-poštne naslove oseb, ki so se prijavile na e-Novice ADP, uporabljamo in hranimo za namen obveščanja o storitvah ADP. E-poštnih naslovov ne posredujemo tretjim osebam. Za pošiljanje novic uporabljamo platformo phpList, s katero upravlja ADP.

Prijavo na eNovice lahko kadarkoli prekličete, bodisi s klikom na povezavo do odjave, ki je objavljena na dnu vsakega sporočila, bodisi pisno s sporočilom o odjavi, ki ga pošljete na arhiv.podatkov@fdv.uni-lj.si. Ko se boste odjavili, bomo vaš e-naslov z vsemi informacijami v bazi prejemnikov eNovic izbrisali. Svojo privolitev lahko kadarkoli umaknete oz. prekličete.

  How to cite this page?

Arhiv družboslovnih podatkov. YEAR. RULES OF PROTECTION AND USE OF PERSONAL DATA. Accessed: http://adp.fdv.uni-lj.si/eng/GDPR/ (DD. month year).

  ADP ALSO DISTRIBUTES

Politbarometer 03/11, Slovenia, March 2011, CJMMK

UNI-FDVCESSDA coretrust_logo RDA_Node
ADP je del Inštituta za družbene vede na Fakulteti za družbene vede. Sredstva za delovanje ADP je zagotovil ARRS v okviru infrastrukturnega programa "Mreža raziskovalnih infrastrukturnih centrov Univerze v Ljubljani." ADP je član združenja evropskih arhivov družboslovnih podatkov CESSDA. © ADP (ISSN 2385-9415) | 1997 - 2017 | arhiv.podatkov@fdv.uni-lj.si