Anketa o uporabniški izkušnji v ADP

Arhiv družboslovnih podatkov deluje od leta 1997. Kot raziskovalna infrastruktura predstavlja podporo raziskovalcem, zlasti pri dolgotrajnem hranjenju raziskovalnih podatkov, oblikovanju podatkovne zbirke, zanimive za družboslovce ter zagotavljanju dostopa do raziskovalnih podatkov za namene sekundarne analize.

Pri svojem delu si ADP pomaga z uveljavljenim Open Archival Information System ter tako, da nenehno skrbi za strokovno usposabljanje svojih kadrov.

Pri številnih obveznostih pa ne želimo ostati zazrti v svoje delo, pač pa nas zanima tudi uporabniška izkušnja. Zanima nas, kako zadovoljni so uporabniki naših gradiv in storitev.

S tem namenom v aprilu izvajamo anketo o uporabniški izkušnji. K sodelovanju smo povabili vse, ki so se pri ADP kadar koli registrirali za dostop do raziskovalnih podatkov, so predali podatke v hrambo ADP ali so naročniki ADP Novic.

V kolikor ste prejeli naše elektronsko povabilo k sodelovanju v anketi, vas vljudno prosimo, da odgovorite na zastavljena vprašanja in nam tako pomagate izboljšati naše storitve.

Prejšnji članek

Poletni tečaj: Research Data Management, Access and Use of Secondary Data

Naslednji članek

Nacionalna referenčna točka za odprti dostop do znanstvenih informacij

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja